2018. augusztus 17., péntek

Napfényes nyári tag újratöltve

Nem, ezúttal nem a Moro és köztem dúló tagháború következő csataterének lehettek szemtanúi, hanem Henna volt olyan kedves, és feltett nekem (ez most egoistán hangzott, hiszen nemcsak nekem) pár kérdést, ugyanennek a tagnek a keretében.

Szabályok:
1. Köszönd meg a díjat annak, aki megjelölt!
2. Válaszolj a kérdéseire!
3. Írd meg, hogy milyen terveid vannak az idei nyárra!
4. Jelölj meg 5 bloggert!
5. Bombázd meg őket Te is 5 db kérdéssel!

Henna kérdései:
1. Van olyan könyv, ami egyből eszedbe jut, ha a nyárra gondolsz? - Hűha, most így hirtelen nem ugrik be ilyen.
2. Melyik a kedvenc koktélod? - Még soha életemben nem ittam semmilyen koktélt... *shame on me*
3. Észak vagy dél? A hűvösebb vidékeket kedveled jobban, vagy inkább a forró nyári éjszakákra voksolsz? - Hűvösebb! Alapjáraton is mindig melegem van (a barátnőim tanúsíthatják, hogy a januári hóesésben is vígan elvagyok egy szál lazán horgolt pólóban), így ez a nyári harminc-negyven fok abszolút kikészít. Szóval hűvösebb.
4. Melyik volt a legemlékezetesebb nyári utazásod/kirándulásod? Miért? - Talán az, amikor még általánosban a legjobb barátnőm meghívott a nagyszülei tengerparti nyaralójába, és ott töltöttem két napot. Fürödtünk - akkor még hajlandó voltam fürdőruhában mutatkozni, hah -, napoztunk, mászkáltunk, ugráltunk a trambulinon a barátnőm húgával és unokatesójával, és főként próbáltunk elaludni a lakókocsi tetején kopogó eső hangjától, én személy szerint sikertelenül. Nagyon megmaradt bennem az a két nap. Arról a barátnőmről is azt hittem, hogy a halálunk napjáig barátok leszünk.
5. Kivel és hová szeretnél eljutni valamelyik nyáron? Miért pont oda? - A világ minden pontjára boldogan eljutnék, de ezt egy rakás tényező megakadályozza - hogy csak egy primitívebbet említsek: nincs rá pénz -, és egy rakás emberrel szívesen mennék. Anyával, a tesómmal, a barátnőimmel, a plátói szerelmemmel... Mindjárt elhányom magam ezektől a nevetséges vágyálmaimtól.

A nyárra vonatkozó terveimet egy az egyben bemásolom a tag előző felvonásából, már a halálnál is biztosabban tudva, hogy a felét sem valósítom meg.
1. Elolvasni azokat a könyveket, amiket évek vagy hónapok óta akarok már. (Felsorolhatatlan lista.)
2. Megnézni azokat a filmeket és sorozatokat, amiket évek vagy hónapok óta akarok már. (Szintén.)
3. Készülni a jövőre esedékes érettségiimre.
4. Végre, először a történelem során tisztességesen gyakorolni zongorán.
5. Felfrissíteni azt a kevés török-tudásomat, és lehetőleg bővíteni is.
6. Aktívkodni a blogjaimon.
7. Kicsit szorgalmasabban fegyencedzeni, mint az elmúlt időben.

Ééés nem tudok kicsikarni magamból még öt kérdést, meg kihívnom sem tudom, kit kéne, úgyhogy ezt ennyiben is hagyom, és megyek végre megírni a következő könyvkupacomat és filmmaratonomat. Addig is: legyetek jók! xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése