Legfrissebb hírek

Lyla "tartalomjegyzéke" megihletett, úgyhogy ezúttal arra adom a fejemet, hogy megpróbálom rendszerezni a teendőimet a blogon - tehát ez az oldal afféle faliújság, hirdetőtábla lesz arról, hogy épp milyen bejegyzések várhatóak, nagyjából mikorra és milyen sorrendben, és hogy momentán hogy állok az elkészítésükkel. (A változtatás jogát mindenkor fenntartom, ugyanis híresen rossz vagyok a dolgok rendszerezésében.)


HATÁROZATLAN IDEIG INAKTÍVNAK VAGYOK MONDHATÓ. Még csak három napja tart a suli, de már annyi minden a nyakamba szakadt, hogy levegőhöz sem jutok, nemhogy blogbejegyzéshez. És ez valószínűleg egész tanévben így lesz. Addig is, kitartást mindenkinek!

A jövő bejegyzései:
• = folyamatban; írás alatt
o = amint tudok, nekiállok

o YouTuber-ajánló
Ha végre el tudom dönteni, hogy ki az, akit mindenestül imádok, és ki az, akinek csak egy-két videóját ismerem és ezért nem érdemes a legkedvencebbjeim közé sorolnom, akkor végre megírom ezt is.

o Török zeneajánló
Ha lenne pár szabad órácskám, amikor jobban elmerülhetek a török zenékben, hogy bővítsem a már meglévő ismereteimet vele kapcsolatban, akkor nekiállnék. Na, majd egyszer.

o Orosz zeneajánló
Dettó.
 
o Sorozatajánló
Mivel egy rakás sorozat van, amit időtlen idők óta meg tervezek lesni, ezért ez csak akkor készülhet el, ha már teljesnek érzem a listát.

o Mercy I. (A Tél Szelei fordítása)
o Trónok Harca 6. évad kritika
o Trónok Harca 5. évad kritika
o Skót népdalajánló
o Myers–Briggs-típuselmélet személyiségleírásainak fordítása
o Westworld 1. évad kritika
o Westworld 2. évad kritika
o Kidolgozott érettségi témakörök és tételek (középszintű szóbeli tételek informatikából; emelt szintű témakörök magyarból és történelemből; emelt szintű szóbeli tételek angolból és németből)

Utoljára frissítve: 2018.09.27. 16:33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése