2016. július 8., péntek

30 feliratkozóért járó meglepi - új kinézet!

Mikor felírtam a bloggal kapcsolatos teendőim listájára, hogy 30 feliratkozós meglepetés, akkor még eszembe sem jutott, hogy egy új design lesz ez a meglepetés - de közben Bella, az én legdrágább Alfám (igen, nagybetűs, és igen, Alfám, mert több blogját is van szerencsém bétázni) felajánlotta azt, amiről álmodni sem tudtam. És ez a dolog nem más, mint amit most magatok előtt láttok. Szerintem egyértelmű, hogy a szerintem mindenképp lélegzetelállító kinézetre gondolok.
Hagyjatok nyomot magatok után - mindig ezt kérem, de most tényleg -, és írjátok le, hogy nektek is úgy elnyerte-e a tetszéseteket az új design, ahogy nekem; örültök-e a "meglepetésnek", ami egy csodás designer bloggerina érdeme!
Közben pedig szeretnék egy masszív köszönetet mondani nemcsak a 30 feliratkozómnak (amiről sosem gondoltam volna, hogy elérem), hanem mindenkinek, akinek köszönhető a mostanáig elért, 11 ezernél is több oldalmegjelenítés, az eddigi 26 kritikaalany - hihetetlen, hogy ennyien belém vetettétek a hiteteket, és elviseltétek a leglaposabb szövegeléseimet is! Nem tudom szavakba önteni, mennyire hálás vagyok minden kommentért, pipáért, feliratkozásért, kritikarendelésért, támogatásért!
Csak álmodozni merek róla, hogy a jövőben akár ennek a többszörösét is elérhetem veletek és nektek köszönhetően, ugyanis remélem tudjátok, hogy jelenleg semmilyen körülmények között nem tervezem bezárni a blogot! Szerintem még nyolcvanévesen is fogom azokat a szavakat gépelni, hogy salve, földi halandók...
Nessa voltam. :3 Ciao!

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Huszonkilencedik feliratkozóként, habár körbejártam már párszor a blogod, nézegettem a karakterképek közt - amik csillagozottan kerültek is a kedvencek közé, mert igazán érdekes és egyedi emberekről emeltél be képeket Névvel együtt! - és az általam is ismert blogokról készült kritikáidba már bele-bele is olvastam, de azért mégse volt az az első látogatás olyan rég, így nem volt időm megszokni úgy az előző dizájn, de nagyon szerettem, olyan kellemes hangulatot árasztott, és könnyen átlátható - számomra - volt egyedi menü is.
    Az új kinézet szövetes-mintás háttere tetszik, de bevallom, az előző fejlécet jobban megszerettem ez alatt a rövid idő alatt. ;)
    Oh, és az imént fedeztem fel, hogy a modul címek olaszul vannak, szóval:
    Secondo me questo é meno bello che il precedente, ma mi piace molto il tuo blog!
    (Nem, nem google fordítós. Elvileg tanulok/tudok olaszul, de már nagyon rég használtam, szóval a hibák annak róhatók fel(ha vannak). Nem vagyok benne biztos, hogy a precedente-t vagy scorso-t kéne használni, mint "előző", ha meg utánanéznék, nem lenne spontán, mint amilyennek szántam. ^.^")

    Ciao/Arrivederci/ArrivederLa! Zsazsi :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nagyon örülök, hogy ennyire tetszenek a karakterképek, igyekszem nem azokat az agyonhasznált embereket hozni, akiket minden blogon megtalálni, és akiket mindenki ismer már. :)
      Boldog vagyok, hogy tetszett az előző design, mert az a saját munkám volt (a néhány kódtól eltekintve, amit blogmagazinokról szedtem), és kétségkívül a legfelvállalhatóbb, amit valaha összeütöttem. Ezért nőtt nagyon a szívemhez. Büszke voltam rá, hogy elmondhattam: az én blogom és az én designom. :)
      A mostani természetesen fényévekkel profibb munka, hiszen Bella csinálta, aki ért ehhez, velem ellentétben.

      Bevallom, jómagam egy szót sem beszélek olaszul, ez olyasmi, amire Annát - a szerkesztőtársamat - tartom. xD Ő fordította le nekem a blog címét, és a modulok címét is ő segített helyesbíteni, mivel ő tanul olaszt.
      Irigyellek, én is nagyon szeretnék tudni olaszul. A gugli fordító megsúgta nekem, hogy a mondat, amit írtál, mit jelent, így (csak magyarul) válaszolnék: Én nem tudok dönteni. Én sosem bírnék olyat összerakni, mint a mostani, viszont a régi miatt éreztem a blogomat kitűnni a tömegből a talán túl egyszerű, de saját készítésű designjával.

      Nagyon örülök, hogy írtál, öröm volt olvasni a kommentedet, és persze örök hálán, hogy a feliratkozókat gazdagítod! :)

      Ciao :3 (ez egyike annak a két olasz szónak, amit ismerek, haha)

      Törlés