2017. november 4., szombat

A Teaszünet Díj

Ezennel hivatalosan is kezdetét veszi a blog 50 feliratkozós különkiadása - íme az első "állomás", a blog hetedik díja!
Moro örvendeztetett meg ezzel a páratlanul különleges díjjal nemrég, és nem tudom neki elégszer megköszönni, hogy gondolt rám! :)

Szabályok:
1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját! Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is!
2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged!
3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel!
4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni!
5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod!
+1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek!

Bu dünya dipsiz bir kuyu.
Na igen, nem valami pozitív - magyarul, ha a nem túl széleskörű töröktudásom nem téved, annyit tesz: ez a világ egy feneketlen lyuk -, de épp ezért tökéletesen illik rám. A Menekşe ile Halil c. török sorozatban többször is felcsendülő Ninni, avagy Altatódal egyik sora ez, imádott zeneszerzőmtől, Toygar Işıklı-től.

Válasz Moro 8 kérdésére:
1. Mért kezdtél el blogolni? - Ugyanazért, amiért valamikor az ősidőkben olvasni, majd írni is. Hogy eltereljem a figyelmem a valóságról. A blogolás is egy alternatív univerzumként funkcionál számomra, amibe ha elmerülök, nem kell arra gondolnom, ami a fizikai valóságban körülvesz.
2. Melyik könyv az, amit soha nem akarsz újra elolvasni, és miért? - Erre nem tudok egyetlen választ adni, ezért adok rögtön hármat: 50 árnyalat-trilógia, Alkonyat Saga, Szent Johanna gimi. Azt hiszem, a címek magukért beszélnek, és egyértelmű, miért undorodom a gondolattól is, hogy valaha ismét a kezembe vegyem (vagy pdf-ben megnyissam, na) akármelyiket is.
3. Melyik a kedvenc meséd? - Azt hiszem, gyerekkoromban odáig meg vissza voltam a Chowderért. (Még most is így lennék, csak már nem nézhetem, mert elmegyógyintézetbe lennék zárva :D)
4. Milyen lenne számodra az ideális kuckó, ahova beköltöznél? - Ú, imádom, amikor ilyenek elképzelésével pepecselhetek *-* Mindenképpen olyan helyen lenne, ahol kilométereken belül nincs egyetlen ember sem, és elszabadulhatok az örökös, idegőrlő zajtól, ami az emberek közelségéből fakad. Másodszor, maga a kuckó egy dombtetőn lenne, mesés kilátással a környező dombokra. Lenne ott, a ház előtt egy kút is, amiből húzhatok ivóvizet, meg egy versenyzongora (valami sci-fi módon lenne megoldva, hogy az időjárás és a fauna ne tegye tönkre, oké?), a világ összes kottájával (kicsit sem ragadtattam el magam) együtt. A ház pedig tele lenne zsúfolva a világ összes könyvével és zenéjével, utóbbi szigorúan CD-formátumban, mert az élőbb, mint egy mp3-fájl. (Igen, rossz hatással volt rám az Eleven testek annak idején.) Lenne bent egy hatalmas íróasztal, amin az összes cuccom elfér, nem úgy, mint a mostanin. Na meg egy fasza számítógép, aminek semmi baja, gyors rajta az internet, és nem kell állandóan kihúzni és visszadugni sem az ócska billentyűzetet, sem a túl rövid kábelű egeret... Maximalista vagyok, tudom.
5. Mi tesz téged boldoggá? - Olvasás, írás, zene, filmek, sorozatok. És bátorkodom a "ki" tesz engem boldoggá kérdésre is válaszolni, mert az sem elenyésző: a One Direction, illetve B, L és L.
6. Ha írhatnál egy levelet a jövőbeli énednek, mit mondanál neki? - Azt, hogy "miért nem vetettél még véget ennek, te idióta?".
7. Miért ezt a blogos nevet választottad? - Mert az angol blogcím snassz, és Panna tud olaszul.
8. Kik a kedvenc filmes karaktereid, és miért? - Azért rühellem a kedvenc-kérdéseket, mert én semmiből nem tudok kedvencet választani; mindenből ezer van :D Épp ezért ebből is.

8 kérdésem:
1. Melyik dal írja le a legjobban a blogodat?
2. Melyik a kedvenc nyelved, és miért? Beszéled is?
3. Ki/mi az, ami bármikor boldoggá tud tenni?
4. Hol, kivel és hogyan szeretnél lenni öt év múlva? (Nem kell a realitás talajához ragaszkodnod; filmszínésszel is lehetsz a Holdon, a nyolcvan közös gyereketekkel! Most csak mondtam egy példát, hogy illusztráljam, hogy akármilyen dimenzióban is gondolkodhatsz :3)
5. Játszol valami hangszeren? Ha igen, min és mióta? Szereted? Ha nem, szeretnél valamin? Min, és miért épp azon?
6. Ha írhatnál egy levelet a tíz évvel ezelőtti énednek, mit írnál benne?
7. Ha egyetlen elhunytat visszahozhatnál az életbe, kit hoznál vissza és miért? (Sorozatszereplő, kitalált személy is lehet, a saját blogod egy elhunyt szereplője is akár.)
8. Mi az a cél, amit, ha elérsz a blogoddal, már boldognak mondhatod magad?

Akiknek továbbküldöm:
Vérbosszú
Haszontalan macska mesék
Prison
Tíz dekagramm fantázia
callie: Fenyvesek lordja
Azt hiszem, nem is kell magyaráznom, hogy miért rájuk esett a választásom. Egy részük volt kritikaalanyom, sőt, Callie kivételével mindannyian, de egytől-egyig imádom a blogjaikat. :)
A kívánságom pedig az, hogy mindig lelkesedéssel, szeretettel vezessétek a blogotokat... és átkozott sürgősen hozzátok a folytatást/következő bejegyzést, mert meghalok drogelvonási tünetekben, köszi!

Nessa randalírozott; legyen szép napotok! (És természetesen maradjatok velem, mert egy óra múlva érkezik a következő blognapos bejegyzés! :3) ♥ xx

6 megjegyzés:

 1. Szia!
  Szuper volt olvasni a válaszaid! ^^

  Moro
  U.i: Csak most vettem észre, pont miután a chatbe írtam. XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Juj, örülök, hogy átrágtad magad rajtuk! :3
   xx Nessa
   (Semmi baj, én is szoktam ilyen csodát művelni XD)

   Törlés
 2. Yoh!

  Köszönöm a jelölést :D A kérdéseid roppant érdekesek. Előre látom, izgalmas lesz megtalálni rájuk a választ.

  üdv, Zsazsi :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Salve! :3

   Örülök, hogy tetszenek! :) Juj, én pedig alig várom a válaszaidat! *--*

   Üdv, Nessa

   Törlés
 3. Drága Nessa!
  Nagyon, nagyon bocsánat, hogy csak most válaszolok neked, de valami gond van a chattel a Prisonön és konkrétan nem látok semmit hónapok óta, amit írnak nekem :(
  Iszonyat aranyos vagy, hogy rám gondoltál, nagyon szépen köszönöm, és remélem, hogy a jövőben sem fogok csalódást okozni neked!:)

  Puszillak,
  Gabby

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Gabby!
   Semmi baj! Teljesen megértem, nekem rendszeresen van valami hasonló gebasz :D
   Nagyon szívesen, és ne aggódj, ettől én nem félek! :3

   Ölel: Nessa

   Törlés