2015. december 14., hétfő

Újévi őrület

Hű, először karácsonyi őrületnek akartam elnevezni, de aztán rájöttem, hogy mindenki jobban jár, ha nem ígérgetek megvalósíthatatlant. Mert a tervem az, hogy újévig megleplek titeket - megírom a várólistán álló blog kritikáját; lefordítom és közzéteszem a régóta tervezett cikkfordítást a SH-ról; a bétázott blogomon átjavítok annyit a hátralévő fejezetek közül, amennyit csak bírok; a blogon, ahol kritikaíró vagyok, a kritikára várakozó négy blog közül legalább egy kritikáját megírom; a Truth or Lie..?-on, ha nem is készülök el az új fejezettel, de haladni fogok valamit; a Volt egyszer egy rémálmom-ra írok valami karácsonyi novellát vagy verset; az Angyali érintés következő fejezetével, ha nem is készülök el, de haladok valamennyit.
Ez így mind szép és jó, és remélem, be is tudom tartani. Ha nem, az semmiképpen sem ellenetek irányul, és meg kell értenetek, hogy nem rosszindulatból nem teljesítettem. Ez még csak nem is ígéret, mert nem állítom ezer százalékra, hogy képes leszek ezt a sok mindent megcsinálni a... ja, 17 nap alatt, ami ebből az évből még hátravan. Ez csupán egy terv, amiről szeretném, ha tudnátok, mert ismerem magam annyira, hogy tudjam: ha csak magamnak tűzöm ki célul, akkor nem fog sikerülni; el kell mondanom másnak is, hogy az motiváljon arra, hogy tényleg megcsináljam. Szóval... időnként piszkálgassatok meg, hogy hol tartok. :)
Nem vagyok valami ünnepi hangulatban, és nem is fogok majd a különböző sablonkívánságoknak külön bejegyzést írni, de mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet kívánok! Legyetek rosszak, de azért vigyázzatok magatokra! ;)
Virtuális ölelést küld: Nessa Laura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése